VRT - Cobra.be

Cobra.be is de cultuursite van de VRT. Zij covert de verschillende cultuurdomeinen: literatuur (fictie, non-fictie, poëzie, strip,…), muziek (klassiek, jazz, wereldmuziek, classic rock), kunst (hedendaagse en oude kunst), film, fotografie en documentaire, maar ook podium (theater, dans, opera, musical,…), erfgoed en architectuur en mode en design.

Cobra.be heeft tegelijkertijd een aankondigende en een gidsende functie. Zij volgt de cultuuragenda op de voet en geeft aan wel welke cultuurevenementen er op komst zijn. Zij maakt ook een keuze uit dit enorme aanbod en zegt welke culturele activiteiten zeker de moeite waard zijn. De uiteindelijke bedoeling is om zoveel mogelijk mensen ertoe aan te zetten om zelf “aan cultuur te doen”. Cobra.be wil daarbij als leidraad gelden.

Cobra.be kan een onderwerp op verschillende manier onder de aandacht brengen. Dat kan met een goed tekstartikel met mooie foto’s, eventueel aangevuld met archiefmateriaal, met een zelf gedraaide reportage of een recensie: film op dinsdag, boeken op donderdag , cd’s op zaterdag en podium volgens de premièredatum.

Cobra.be geeft ook regelmatig tickets en dergelijke weg, zodat de Cobra.be-surfer er bij kan zijn!

Contactgegevens

VRT - Cobra.be
August Reyerslaan 52
1043 Brussel
België

E pers@cobra.be
W www.cobra.be

Collecties van deze partner